U bespaart met onze LED-verlichting

U hebt nieuwe verlichting voor uw magazijn of werkplaats nodig? Of u zoekt duurzame vervanging van uw tl-lampen? Kies dan voor LED-armaturen van Fledlight. Onze LED-verlichting is vanzelfsprekend energiezuinig en geeft rustig, prettig licht om in te werken. Bovendien is de lichtopbrengst van onze armaturen na 100.000 branduren (10 jaar) nog praktisch gelijk aan de lichtopbrengst in het begin.

U bespaart extra met onze LED-verlichting
Met LED-verlichting van Fledlight bespaart u allereerst flink op uw energierekening, maar ook op de voorrij- en vervangingskosten. Tl-buizen moeten immers regelmatig schoongemaakt en vervangen worden. Dat is met onze armaturen niet nodig.

Unieke duurzame LED-verlichting
Voor LED-lampen kunt u natuurlijk te kust en te keur gaan. Maar wilt u echt duurzame LED-verlichting, dan bent u bij Fledlight aan het goede adres. Wij hebben onze LED-armaturen bijna 100% cradle-to-cradle ontworpen; ze zijn voor 98% afbreekbaar.

Bovendien laten wij onze LED-verlichting bewust helemaal in Nederland maken; Fledlight is ontstaan uit een idee om langdurig werkelozen weer aan een baan te helpen. Natuurlijk zouden we onze lampen nog goedkoper in China kunnen laten maken, maar dat doen we niet. Want wij staan allereerst garant voor kwaliteit, maar voelen ons daarnaast ook verantwoordelijk voor onze omgeving. En als wij mensen zonder werk op een verantwoorde manier aan werk kunnen helpen, doen we dat graag.

Vraag een gratis lichtplan aan. Bel (0182) 62 39 03 of mail info@fledlight.nl