Fledlight-armaturen in alle schakelkasten van VSE

In alle schakelkasten van VSE komen armaturen van Fledlight. Dit blijkt uit een interview van directeur Brager met het VSE-blog. ‘Blijkens zijn toelichting draagt de energiezuinige LED-verlichting van Fledlight bij aan de duurzame koers van VSE.

VSE-Fledlight-paneelkast-300x225Het in complexe besturingen gespecialiseerde bedrijf kiest bij alle nieuwe schakelkasten die worden gebouwd voor Fledlight. Een team van jonge VSE-engineers heeft gezocht naar een passende oplossing die voldoet aan alle de ontwerpeisen, vertelt Brager.

‘In een aantal kasten worden deze armaturen al gebruikt. Met een aantal daarvan hebben we onder uiteenlopende omstandigheden ook al meerdere tests gedaan. Fledlight bleek over de volle breedte aan onze strengte technische en kwaliteitseisen te voldoen.’

De door VSE ontwikkelde duurzame Fledlight-armaturen zijn energiezuinig en milieuvriendelijk; de meeste componenten zijn recyclebaar omdat er nog minimaal plastic wordt gebruikt.

Duurzaam licht met lage exploitatiekosten
Fledlight is een initiatief van VSE. Door innovatieve, bewezen technieken slim te combineren, ontwikkelde het bedrijf als eerste een LED-armatuur dat daadwerkelijk goedkoper is. Een goed doordachte aansturing en warmtehuishouding resulteren in een opvallend lange levensduur.

Hierdoor garandeert Fledlght tien jaar lang duurzaam en natuurlijk licht met zeer lage exploitatiekosten. Het rendement van de investering kan oplopen tot maar liefst 50 procent. Dankzij de lange levensduur en het minimale onderhoud ligt de terugverdientijd in de meeste gevallen tussen de twee en drie jaar.

De investering in de duurzame LED-armaturen komt in aanmerking voor de Kleinschaligheidsinvesteringaftrek en Energie Investeringsaftrek (KIA). Het fiscaal voordeel kan oplopen tot 28 procent.

Meer weten?
Kijk dan op de website van Fledlight. of bereken met de besparingscalculator wat u kunt besparen.